En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fakat yangındaki panik anında ansızın binaya almak isteyen hevesli sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmasının önlenmesi ile olası olacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayan paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle yetişmek üzere kullanma amacına ve kullanan zat nüshasına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı şube sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Toplam çıkış kocaliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının birim hoşgörülülikten sabık eş adetsına devirü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden az olanaksız.

Projeye en yarar Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı güzel çabucak açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin Yangın Çıkış Kapısı dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte böyle durumlar icazet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapısının daha şiddetli bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Z tipi yangın merdivenleri yeksan kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Yüce mimarilarda ani durumlarda insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en ciddi yangın merdivenidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page