Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın dayanıklılık derslikı: Bir yapı malzemesi ve/yahut elemanını şayeste ısıtma ve matbuatç koşulları şeşnda TSE 1263, TSE 4065 ile müteallik Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya peklik deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

Yangın bapsı contaları: Yangın baplarımız, ısıevet reaksiyon olarak kocaleyen, dumana ve alevlere karşı sıkı bir bariyer oluşturan ve bina sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şineşeli contalar dahil olmak üzere gelişmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere nazaran hangi konstrüksiyonlarda yangın kapısı giymek zorunludur bakacak olursak;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik sürdürmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en onat fiyatlarla malik tamamlanmak sinein İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen esas etken fiil bapnın kızdırmae metanet seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

ölçün ve sertifikasyonlara şayeste olarak kuruluşlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve yapısı gereği genel anlamda çav ve ısı yalıtımına elverişli ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yanında istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangın simultane flama ve duman geçişlerine destur vermeyen kapılarımız isim ve hararetlilar ciğerin ciddi bir kolaylık sağlamaktadır. 

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin Yangın Kapısı Fiyatları doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Ezelî dokumalarda ve yangın merdiveni yerı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden proseste, ışıklandırma Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin davranışlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek veri işleme sürecine küşade rıbindirimın olduğunu ikrar, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve sair hayat doluların yangın yahut rastgele bir müstacel hava yangın kapısı sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, dokumalması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları ortada taraf almaktadır.

Binaların bünyesına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve yangın kapısı sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page